Asus Zenfone Max Pro kan holde strøm i op til to dage

Denne mobil kan holde strøm i op til to dage

Kasper Skov Jensen 07. september, 2018

Asus er mest kendt for deres computere og computertilbehør. Nu sender de mobilen Zenfone Max Pro på gaden med imponerende lang batteritid.

Navnet Asus står på massevis af computere og routere, men er normalt ikke noget man forbinder med mobiltelefoner. Producenten har i dag sendt smartphonen Zenfone Max Pro i handlen hos udvalgte danske forhandlere. Den appellerer især til alle dem, der er træt af, at mobilen løber tør for strøm.

Batteriet har en kapacitet på 5.000mAh. Ifølge Asus kan det give op til to dages batteritid. De øvrige specifikationer fejler ikke noget, omend det samlet set ikke er så godt som de allerbedste mobiler på markedet lige nu. Styresystemet er Android 8.1 Oreo Pure – altså uden læssevis af apps præinstalleret. Processoren er en Qualcomm Snapdragon 636, en 6” let buet skærm, 16 megapixels dualkameraer og videooptagelse i 4K.

Køb den nye Asus Zenfone Max Pro her

Specifikationerne placerer Zenfone Max Pro i den lavere ende af nye smartphones, men det helt store salgsargument er batteriet. Selve batteritiden afhænger selvfølgelig af den enkelte bruger. Sammenlignet med en batterikapacitet på 3.500 mAh, som Samsung Galaxy S9+ har, er det uomtvisteligt et stort skridt opad.

Zenfone Max Pro kan købes hos Dunstin.dk for 2.495 kr. uden abonnement.

 

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.