Dansk iOS-udvikler: Det havde ikke ladet sig gøre uden App Store

Dansk iOS-udvikler: Det havde ikke ladet sig gøre uden App Store

Kasper Skov Jensen 15. juni, 2018

App Store har været med til at skabe mange jobs i Danmark og andre steder af verden, mener dansk iOS-udvikler.

I Danmark er der ifølge en opgørelse 45.000 jobs, der er afhængige af Apples App Store. Apple fremhæver den danske virksomhed Too Good To Go, en app, der formidler kontakt mellem forbrugere, butikker og restauranter for at undgå madspild. Den fremadstormende danske virksomhed er en af dem, der har fået flere medarbejdere takket være App Store, mener Apple. Det er svært at opgøre, lyder det fra en iOS-udvikler.

Læs også:Så mange danske jobs afhænger af App Store

– Der er ingen tvivl om, at App Store har gjort en kæmpe forskel for en masse virksomheder, og vores virksomhed er bygget meget op omkring App Store. Det kunne ikke lade sig gøre på samme måde uden. Men det er svært at sætte tal på, hvor mange ekstra medarbejdere det har givet os, fortæller Frederik Heerup-Jensen, iOS-udvikler hos Too Good To Go, til mobilabonnement.dk

Apple har ry for at sætte meget skrappe og specifikke krav til de apps, der kan hentes i App Store. Frederik Heerup-Jensen har dog ikke oplevet det som en begrænsning.

– Jeg har udviklet apps til App Store i snart 10 år, og jeg har aldrig været begrænset af deres regler, siger han.

Too Good To Go startede i januar 2016. I dag har virksomheden afdelinger i Danmark, Belgien, Frankrig, Tyskland, Holland, Norge, Schweiz og Storbritannien.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.