Bullets Wireless 2: Fuld smæk for alle pengene

Bullets Wireless 2: Fuld smæk for alle pengene

Kasper Skov Jensen 21. maj, 2019

De nye Bullets Wireless 2 fra OnePlus er alle pengene værd, med en enkelt undtagelse.

Der var ikke sat så meget tid af til Bullets Wireless 2 ved præsentationen i sidste uge. Det er egentlig ikke så mærkeligt, for der er småt med nyheder i forhold til forgængeren. Dog er det et produkt, der er alle pengene værd.

Selvfølgelig lyder den nye version af Bullets Wireless bedre. Det høres især på bassen, der fremstår mere tydelig og ren. Lyden har også fået et løft, når lydstyrken skrues op. Lyden er bare bedre. Det er noget som rockelskere vil glæde sig over.

Når man står med et headset i hånden, får man tydeligt en fornemmelse af om det er kvalitet eller ej. Bullets 2 er tunge på den gode måde. De bliver siddende, selv i en dansk forårsstorm. Pasformen i ørerne er behagelig, uden at optage al plads.

Knapperne er også blevet en anelse hårdere at trykke på. Selve funktionerne er genbrugt fra første model – heldigvis også den smarte magnetfunktion, der tænder og trykker for headsettet ved at sætte de to sider sammen eller trække dem fra hinanden. Som noget nyt kan man skifte mellem de sidste to tilsluttede enheder.

Læs også: OnePlus 7 Pro med et ord: Lækker

Bullets Wireless 2 batteritid

Batteritiden er i en klasse for sig. 10 minutters opladning giver 10 timers lyd, og en fuld opladning er nok til 14 timers lyd. Den indbyggede mikrofon er af samme kvalitet som resten, og støjreduktionen fungerer godt, uden at være perfekt

Ikke overraskende fungerer Bullets 2 fremragende med OnePlus 7 Pro, og de kommer mere til sin ret, hvis man ændrer streamingkvaliteten på eksempelvis Spotify eller Youtube Musik til høj.

Bullets Wireless 2 har en vejledende pris på 799 kroner. Og de er virkelig alle pengene værd. Bare ikke hvis du i forvejen ejer et par Bullets Wireless. Forbedringerne fra den tidligere model til den nye model er ikke store nok til at retfærdiggøre investeringen. Men hvis du ikke tidligere har ejet et par Bullets giver 2’erne fuld smæk for alle pengene.

Køb Bullets Wireless 2 hos Proshop her

Se mere i videoen her

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.