Brug af Facebook på mobilen i udlandet – sådan sparer du penge

Mobilabonnement.dk 01. november, 2017

Hvis man skal på ferie, så er det helt sikkert rigtig mange af os danskere, der gerne vil følge lidt med i, hvad der sker hjemme i Danmark, når vi ligger i sydens sol og nyder det fantastiske værd.

Dog er det blot sådan, at det godt kan være relativt dyrt at gøre brug af Facebook, når man opholder sig udlandet.

Dette skyldes, at det naturligvis kræver netadgang, hvis man gerne vil på Facebook, hvorfor man er nødsaget til at bruge data, som dog kan være en meget bekostelig affære, hvis man opholder sig i udlandet.

Sådan kan du spare penge på brug af Facebook ved ophold i udlandet

Vil man gerne spare penge samtidig med, at man kan komme på Facebook fra sin mobil i udlandet, så er det en rigtig god idé at du sørger for at anvende hotellets WIFI.

Desværre er der mange, som glemmer, at det kan være meget dyrt at gøre brug af Facebook i udlandet, hvis man ikke er på hotellets trådløse net, og det er noget, som kommer til at koste på de glemsomme personers pengepung.

Det er derfor altid en god idé, at du sørger for at gøre brug af WIFI på hotellets internet, hvis du ikke har et mobilabonnement, hvor du har mulighed for at gøre brug af data til en meget lav pris, når du er i udlandet.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.