Betal regningen fra kommunen med mobilen

Betal regningen fra kommunen med mobilen

Kasper Skov Jensen 27. september, 2018

Det er blevet lidt nemmere at betale regninger til kommunen. Som den første kommune i landet, modtager Københavns Kommune MobilePay.

Parkeringsbøder, institutionspladser, fritidsklubber og meget andet. Der er mange tilfælde, hvor der skal betales regninger fra kommunen – enten enkeltstående eller igen og igen. Begge dele bliver nu muligt med Danske Banks populære betalings-app MobilePay. Landets største kommune, København, er først til at tilbyde den nye betalingsmulighed.

Læs også:Meget nemmere: Slip for at skrive kortoplysninger, når du bruger dankort på nettet

– Vi er glade for den nye betalingsmulighed, som vi især tror de yngre københavnere vil benytte. Løsningen kan være med til at give borgerne bedre overblik over deres betalinger. Det kan også sikre en hurtigere dialog mellem kommune og borgere, hvis betalingerne udebliver, fordi vi straks får besked, siger Michael Møller, chef for Center for Betaling og Debitorstyring i Københavns Kommune, i en pressemeddelelse.

Det er kommunernes største it-leverandør KMD, der har udviklet integrationen mellem MobilePay og kommunernes økonomisystem, så også landets øvrige kommuner kan vælge at tilbyde borgerne at betale med mobilen.

Der bor omkring 620.000 mennesker i Københavns Kommune og hvert år laves der over 600.000 faste betalinger.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.