Betal med MobilePay ved næste Tivoli-tur

Betal med MobilePay ved næste Tivoli-tur

Kasper Skov Jensen 28. maj, 2018

Som den første forlystelsespark i verden vil Tivoli i København integrere mobilbetalinger

Turpas, popkorn og spanskrør. Tre ting, der bliver solgt masser af i Tivoli i København og fremover kan de blive betalt med MobilePay. Tivoli og MobilePay er gået sammen om at udvikle mobilbetalinger, der skal gøre det nemmere at besøge den gamle have. Det gør Tivoli til den første forlystelsespark i verden, der satser på mobilbetalinger.

Læs også:Stort interview med chefen for MobilePay: Her er fremtidens MobilePay

– Vi vil gerne styrke den digitale kundeoplevelse og gøre tingene nemmere og smidigere for vores gæster. Her kan MobilePay bidrage positivt i en række betalingssituationer. Jeg er sikker på, vores gæster vil opleve store fordele ved de nye løsninger, når de løbende bliver integreret i Haven. Og så er det da spændende, at vi tilsyneladende er first movere på området, indenfor forlystelsesparker, siger Tivoli-direktør, Lars Liebst, i en pressemeddelelse.

De to samarbejdspartnere forventer, at alle de nye muligheder for at bruge MobilePay i Tivoli er rullet ud i løbet af året.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.