Barack og Michelle Obama skal lave film og serier til Netflix

Barack og Michelle Obama skal lave film og serier til Netflix

Kasper Skov Jensen 21. maj, 2018

Nogle tidligere præsidentpar skriver bøger eller holder foredrag, når deres tid i Det Hvide Hus er slut. De næste år kommer den tidligere amerikanske præsident, Barack Obama, og hans kone Michelle, til at bruge på at producere film og serier for Netflix. Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

– En af de simpleste glæder i vores tid i offentlighedens tjeneste var at møde så mange fascinerende mennesker fra alle samfundslag, og at hjælpe dem med at dele deres oplevelser med et større publikum. Derfor er Michelle og jeg så glade for at samarbejde med Netflix. Vi håber at kunne frembringe talentfulde, inspirerende, kreative stemmer som kan fremme større empati og forståelse mellem mennesker, siger Barack Obama i pressemeddelelsen.

Find mobilabonnement med underholdning her

Der bliver ikke nævnt konkrete tal på, hvad det verdensberømte par får i løn for deres nye job. Der er heller ingen oplysninger om, hvad eller hvor mange film og serier, de skal producere. Når Obama-parrets produktioner er klar, bliver de tilgængelige for mere end 125 millioner Netflix-abonnenter i 190 lande.

Læs også: Konkurrent presser Netflix: Snupper vigtig aftale

Hos Netflix ser man Obama-aftalen som et scoop.

– Vi er utroligt stolte over, at de (Barack og Michelle Obama, red.) har valgt at gøre Netflix til hjemsted for deres formiddable fortælleevner, lyder det fra Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix.

Barack Obama var præsident fra starten af 2009 til starten af 2017.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.