Apple Watch med indbygget mobilforbindelse er landet i Danmark

Apple Watch med indbygget mobilforbindelse er landet i Danmark

Kasper Skov Jensen 11. maj, 2018

Med det nye ur fra Apple på dit håndled vil du altid være i kontakt med omverdenen – også selvom du ikke er i nærheden af din mobil

Fra i dag er det ikke kun James Bond, der kan alverdens ting med sit ur. Som det første selskab i Danmark, er 3 Mobil nu klar med Apple Watch med indbygget simkort. Så behøver du ikke være i nærheden af din telefon for at kunne svare på opkald, reagere på beskeder og så videre. Kunderne har ventet på den mulighed, lyder det fra 3.

– Vi er meget glade for at være den første teleoperatør, der kan tilbyde Apple Watch Series 3 med indbygget mobilforbindelse. Det er en teknologi, som længe har været efterspurgt – så vi har store forventninger til, hvordan markedet tager imod det, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3, i en pressemeddelelse.

Køb Apple Watch med indbygget mobilforbindelse her

Som et introduktionstilbud er urets forbindelse gratis de første tre måder hos 3. Derefter koster det 30 kroner om måneden.

Det nye Apple Watch fås i to udgaver: én medmobil forbindelse og én uden.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.