Apple Pay på vej til danske webshops

Apple Pay på vej til danske webshops

Kasper Skov Jensen 21. februar, 2018

Dansk betalingsleverandør tilbyder du nordiske webshops Apple Pay som betalingsmulighed

Siden slutningen af sidste år har kunder i Nordea og Jyske Bank kunne betale med Apple Pay, hvis de da ellers kunne finde steder, der var i stand til at modtage betalinger fra teknologigiganten. Nu er betalingsløsningen på vej til 5.000 nordiske webshops.

Det er den danske betalingsleverandør Clearhaus, der nu vil tilbyde Apple Pay til sine kunder, der primært er webshops. Webshop-ejerne kan så vælge at de shoppende kunder skal kunne betale med Apple Pay, når bestillingen gennemføres.

Og det vækker glæde hos Clearhaus.

– Udbredelsen af mobilvenlige betalingsløsninger som Apple Pay viser, at forbrugernes adfærd ændrer sig. Og webshops bliver nødt til at omstille sig hurtigt. Det er en let, sikker betalingsmetode, der er den hurtigste på markedet i dag. Det er derfor, vi er gået sammen med vores partner, QuickPay, om at udbrede Apple Pay til over 5.000 webshops i Norden, siger Claus M. Christensen, direktør for Clearhaus i en pressemeddelelse.

For at bruge Apple Pay skal du have en nyere iPhone. Find den til den bedste pris her

Nordea og Jyske Bank vil ikke sætte tal på, hvor mange kunder, der har tilmeldt sig Apple Pay. Men i pressemeddelelsen fortæller Jyske Bank, at det har været en stor succes.

– At lancere Apple Pay har været en af de største succeser vi har oplevet længe. Stort kundetilfredshed og stolthed over at være med i den udvikling af mobilbetalinger som udspiller sig i øjeblikket, siger Katrine Bak Primdahl, der er ansvarlig for Apple Pay hos Jyske Bank.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.