Apple i brev til kunderne: Undskyld

Redaktionen 03. januar, 2018

Apple undskylder overfor iPhone-ejere i en erklæring på virksomhedens hjemmeside

Rasende iPhone-ejere gør klar til at lægge sag an mod Apple for med vilje at justere batterierne i ældre iPhones, så de bliver langsommere. Al balladen om batterierne har fået Apple til at undskylde overfor alle iPhone-ejere.

– Vi ved, at nogle af jer føler, at Apple har svigtet jer. Det undskylder vi for, skriver Apple blandt andet i erklæringen ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Undskyldningen skal “anerkende forbrugernes loyalitet og genvinde tilliden hos enhver, der har tvivlet på Apples hensigter”, lyder det i erklæringen.

Teknologigianten forklarede i december, at man skruede ned for ydeevnen i ældre batterier for at forlænge holdbarheden af iPhones. Før det mente kritikerne, at det var et smart trick, der skulle tvinge folk til at købe én af de nye modeller – en påstand som Apple har afvist.

I et forsøg på at genvinde forbrugernes tillid, har Apple halveret prisen for at få sat et nyt batteri i en ældre iPhone. Man vil også lave en opdatering til iOS, der gør det nemmere at se hvordan batteriets tilstand påvirker mobilen.

Vi har samlet 10 gode råd til, hvordan du får batteriet i din mobil til at holde længere. Du finder dem her   

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.