Apple gør klar til en fremtid uden iPhone

Apple gør klar til en fremtid uden iPhone

Kasper Skov Jensen 19. februar, 2019

Apple er ved at omstille sig til en fremtid, hvor hovedparten af indtægterne ikke kommer fra salg af iPhones, skriver amerikansk medie.

iPhonen har utvivlsomt været den mest revolutionerende smartphone nogensinde. Men som bekendt har alting en ende, så derfor er Apple i gang med at omstille sig til en tid, hvor salget af iPhones ikke længere er den dominerende indtægtskilde. Det skriver The Wall Street Journal ifølge Ritzau.

Læs også:Britisk spionchef om Huawei: Man bør undgå et monopol

Fremover vil Apple satse mere på kunstig intelligens og services som Apple Pay, iTunes og iCloud. Det har medført en del udskiftninger i ledelseslaget, og flere andre projekter er blevet sat på pause.

Ifølge en ekspert er de drastiske ændringer tegn på rettidig omhu hos Apple.

– Det er et tegn på, at de (Apple, red.) forsøger at finde den rette formel for det næste årti, teknologien udvikler sig, og de har brug for fortsat at ændre på deres struktur for at ramme kurven rigtigt, siger Gene Munster, Apple-analytiker hos Loup Ventures, til The Wall Street Journal

Indtægterne fra Apple Pay, iTunes og iCloud voksede med 19 procent i seneste kvartal til 10,88 milliarder dollars.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.