Apple: Der kan være mikrofonproblemer med iPhone 7

Apple: Der kan være mikrofonproblemer med iPhone 7

Kasper Skov Jensen 07. maj, 2018

Appe har sendt et dokument til sine reparatører, der forklarer hvordan de skal forholde sig til mikrofonproblemer med iPhone 7

På nettet tager det ikke lang tid at finde mennesker, der klager over mikrofonproblemer på iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Og en smartphone uden en fuldt funktionsdygtig mikrofon, er alligevel ikke så smart. Officielt har Apple ikke kommenteret problemet, men Macrumors er kommet i besiddelse af et brev, som Apple har sendt til sine reparatører.

Læs også:Apples kvartalsregnskab overrasker

I brevet forklarer Apple, at problemet kun rammer nogle få. Det kan måske løses ved at deaktivere Bluetooth eller køre en lydfejlsøgning, skriver producenten. Er fejlen ikke dækket af produktgarantien, kan reparatøren gøre en undtagelse.

Brevet forklarer dog ikke, hvorfor fejlen opstår.

Læs også:Sådan vil Apple fremover arbejde på at gøre din iPhone bedre

Apple har ikke kommenteret eller bekræftet brevets ægthed overfor Macrumors. Mediet skriver dog, at man har fået bekræftet ægtheden på anden måde, og opfordrer til, at berørte forbrugere sender sagen videre til ledende medarbejdere i Apple-butikkerne.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.