Apple åbner butik i Milano: Se billederne her

Apple åbner butik i Milano: Se billederne her

Kasper Skov Jensen 24. juli, 2018

Torsdag åbner Apple endnu én af sine ikoniske butikker. Denne gang i den italienske storby Milano.

Et besøg i en af Apples ikoniske butikker, er for mange lidt mere end en helt almindelig shoppingoplevelse. Det kan indbyggere og turister i den italienske storby Milano opleve på egen hånd, når Apple på torsdag åbner en helt ny butik i byen.

Apple Piazza Liberty ligger lige i nærheden af gågaden Corso Vittorio Emanuele, og er ikke til at overse. Et stort springvand i glas viser de besøgende vej ned ad en trappe til butikken, hvor 230 specialtrænede ansatte står klar til at tage i mod. Mange af dem kommer fra Apple-butikker andre steder i verden.

Find de bedste priser på iPhones her

I den døgnåbne butik vil der være events året rundt, og undervisning hver time, hvor man eksempelvis kan lære mere om programmering, fotografi og videofilmning.

Det er noget særligt at åbne en butik i en ny med Milanos historie, mener Apple.

– Apple Piazza Liberty er den perfekte måde at udtrykke vores vision om, at Apples butikker skal være et moderne samlingssted. I en by, der er så rig på kunsthistorie underholdning og kreativitet, er det en ære at lave et rum hvor alle kan blive inspireret til at lære, skabe og komme i kontakt med deres naboer, siger Angela Ahrendts, der er Apples senior vicepræsident for detailhandel, i en pressemeddelelse.

Foto: Apple

Foto: Apple

 

 

Foto: Apple

Her ligger den nye Apple-butik. Foto: Google Maps

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.