Anmelderne elsker den nye trådløse lyd fra OnePlus

Anmelderne elsker den nye trådløse lyd fra OnePlus

Kasper Skov Jensen 31. maj, 2018

Internationale anmeldere jubler over Bullets Wireless fra OnePlus. Læs uddrag her

5. juni kommer de helt nye trådløse hovedtelefoner Bullets Wireless fra OnePlus, til salg i Danmark. De første internationale anmeldere er allerede klar med dommen. Deres overordnede konklusion er, at hovedtelefonerne er alle de 6-700 kroner værd, som de, formentlig, kommer til at koste i Danmark.

Læs også:OnePlus på vej med trådløse høretelefoner

Vi har samlet nogle uddrag:

The Verge (samlet bedømmelse: 8,5/10)
– OnePlus Bullets Wireless er en af de bedste overraskelser, jeg har fået i år. OnePlus har ikke bare bikset Bluetooth sammen med et par eksisterende hovedtelefoner og pillet ved prisen. Firmaet har designet helt nye hovedtelefoner, der indfriede og overgik mine forventninger til langtidskomfort og mere end tilfredsstillende mit behov for en lyd, der er spændende.

Læs hele The Verges anmeldelse her

Mashable (samlet bedømmelse: 3,25/5)
– Jeg anbefaler Bullets Wireless hvis du ikke vil bruge bunkevis af penge på hovedtelefoner af god kvalitet. Men jeg elsker mine AirPods, så det er stadig topmålet for ægte trådløse hovedtelefoner. Jeg ville gerne se OnePlus lave noget, der kan slå dem.

Læs hele anmeldelsen på Mashable her

Androidcentral.com (samlet bedømmelse: 4,5/5)
– Med Bullets Wireless er alle de penge du bruger, gået til noget, der rent faktsk betyder noget ved trådløse hovedtelefoner: kvalitetslyd, enkelt design, god komfort og grundlæggende funktioner, som er godt udført

Læs hele anmeldelsen hos Androidcentral her

OnePlus Bullets Wireless kan købes fra 5. juni hos blandt andre Yousee, Telmore, Telenor, CBB Mobil, 3 Mobil, Telia og Call Me.

Køb Bullets Wireless til 599.- hos Proshop her

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.