Amazon Music: Så mange betalende brugere har vi

Amazon Music: Så mange betalende brugere har vi

Kasper Skov Jensen 04. april, 2018

Den nyeste musikstreamingtjeneste, Amazon Music, har millionvis af betalende kunder

Herhjemme sidder Spotify stadig solidt på markedet for musikstreaming, men flere store giganter forsøger at vinde markedsandele. Blandt andre Apple, der tiltrækker kunder i massevis til Apple Music. I Danmark er tjenesten Amazon Music stadig ret ukendt, fordi den ikke kan bruges af danskere endnu, men store dele af den øvrige verden har opdaget, at Amazon nu også streamer musik. Til Billboard fortæller selskabet, at man har fordoblet antallet af betalende kunder på et halvt år, så der nu er mellem 20 og 100 millioner kunder, der betaler for Amazon Music.

Prisen på Amazon Music er skruet lidt anderledes sammen end konkurrenterne. Hvis du i forvejen har et abonnement på Amazons Netflix-konkurrent, Prime, betaler du omkring 80 kroner om måneden. Flere kunder via Prime og den naturlige integration med Amazons stemmestyrede Echo-højtaler, er de væsentligste grunde til den store kundefremgang, mener Steve Boom, der er vicepræsident hos Amazon Music.

Spar penge hver måned ved at have musik som en del af dit mobilabonnement. Find de bedste priser her

– Vores mål har været at udvide markedet for musikstreaming. Vi vil ikke deltage i et kapløb med de andre tjenester om de samme brugere. Selve teknologien er så simpel, at vi ikke kun henvender os til dem, der er hurtige til at omfavne ny teknologi. Sådan har det ellers været med meget musikstreaming, fordi den er lukket inde i en smartphone. Det viser sig, at ikke alle vil høre musik på en smartphone, siger Steve Boom til Billboard.

Amazon Music er kommet til skandinaviske lande som Sverige og Finland, men det vides ikke hvornår Danmark kommer med.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.