3LikeHome udvider til Latinamerika

Redaktionen 14. marts, 2018

Kunder, der har 3LikeHome hos 3, kan nu tale og surfe løs i Chile, Argentina, Brasilien og Mexico

Mobilselskabet 3 vil som det første danske selskab fjerne roamingafgifter i hele verden. Den ambition er kommet lidt tættere på at blive opfyldt. 3LikeHome, er blevet udvidet med Chile, Argentina, Brasilien og Mexico.

Det betyder, at rejselystne danskere nu kan bruge mobilen, uden at risikere ubehagelige overraskelser på regningen, i 57 lande. (Mexico, Brasilien, Argentina, Chile, Thailand, Australien, Canada, Hongkong, New Zealand, Kina, Puerto Rico, Singapore, USA og hele EU)

Fri tale og 3LikeHome fra kun 130 kr. Se udvalget her

– Når vi udvider vores portefølje over lande, som man kan roame i uden afgift, så holder vi blandt andet øje med tendenserne i rejsebranchen. I løbet af det seneste år har vi oplevet en ny trend. Danskernes interesse for at rejse til Mexico, Brasilien, Chile og Argentina er taget til. Særligt Mexico står øverst på ønskelisten. Derfor tilføjer vi netop de lande til 3LikeHome, så danskerne kan få en helstøbt oplevelse og ikke føle sig begrænset af mobiltelefoni, siger David Elsass, der er privatkundedirektør i 3, i en pressemeddelelse.

Ifølge 3 koster det 4.000 kr. at være på Facebook fra mobilen i de latinamerikanske lande, hvis man ikke har 3LikeHome.

– Vores mål er at gøre mobiltelefoni så nemt som overhovedet muligt for danskerne. Vi ved, at mange har en barriere, når det kommer til udlandet og mobiltelefoni. De frygter, at de får en uventet ekstraregning, fordi de havde glemt at slå roaming fra, eller de afholder sig helt fra at bruge mobilen. De bekymringer fjerner vi for dem med 3LikeHome, så de kan slappe helt af og bare opleve, når de er afsted, lyder det fra David Elsass.

3LikeHome er indkluderet i alle bredbåndsabonnementer og mobilabonnementer med fri tale hos 3.

 

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.