3 skruer op for data i abonnementerne

Redaktionen 27. marts, 2018

3 putter mere data i udvalgte abonnementer. Prisen ændres der ikke ved

Kunder hos 3 kan fremover bruge mere data. Mobilselskabet har besluttet at øge antallet af indkluderede gigabyte i udvalgte abonnementer. Desuden kan kunder med 3Likehome glæde sig over at kunne bruge mere data i udlandet. Grænsen for databrug i udlandet fordobles fra 10 til 20 gigabyte (GB).

– Vi har hele tiden fokus på, hvordan danskernes adfærd på mobilen udvikler sig. Lige nu er tendensen, at flere ting bliver tilgængeligt digitalt og skal derfor betjenes online, så danskerne er afhængige af at skulle bruge mere data. Derfor tilføjer vi nu mere data i udvalgte abonnementer uden at hæve priserne, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3, i en pressemeddelelse.

Det er primært 3-abonnementer med fri tale, der får tilført mere data:

5 GB bliver ændret til 7 GB – 130 kr./md. 40 procent mere data
10 GB bliver ændret til 15 GB – 150 kr./md. 50 procent mere data
20 GB bliver ændret til 30 GB – 200 kr./md. 50 procent mere data
40 GB bliver ændret til 60 GB – 230 kr./md. 50 procent mere data
60 GB bliver ændret til 100 GB – 270 kr./md. 67 procent mere data

Se de forbedrede abonnementer hos 3, hvor du også får gratis oprettelse lige nu

3’s dataopgradering kommer i en periode, hvor andre mobilselskaber har lanceret abonnementer med fri data. Det gælder det 3-ejede lavprisselskab Oister og den store svenske konkurrent, Telia.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.