3 klar med bedre dækning på Northside Festival

Redaktionen 29. maj, 2019

Teleselskabet 3 sætter to ekstra mobilmaster op ved årets Northside Festival.

Det kræver meget data, når tusindvis af mennesker deler festivaloplevelser med venner og familie. Et moderne mobilnetværk skal kunne følge med, så alle videoer, selfies og andre billeder ryger gnidningsfrit frem til modtageren. Hos teleselskabet 3 vil man derfor sætte to ekstra mobilmaster op i forbindelse med årets Northside Festival i Aarhus.

3 forventer, at dataforbruget sætter ny rekord i år.

– Hvert år ser vi et støt stigende dataforbrug på landets festivaler og store events. På Northside har vi de seneste år målt dataforbruget om fredagen, som plejer at være den dag med mest trafik i netværket. Fra 2017 til 2018 steg det med mere end 30 procent, og vi forventer endnu mere fart over feltet i år. Vi skal være der, hvor vores kunder er, og sikre dem den bedste mobiloplevelse. Derfor rykker vi ud med to ekstra master, så mobilnettet er helt i top. Det er vores opgave at sørge for det, siger Stefan Ring, netværksansvarlig hos 3, i en pressemeddelelse.

Læs også: 3LikeHome udvides med endnu et land

De master 3 kommer med, kan ikke være bag i praktikantens Toyota Corolla. De vejer 22 tons og er 22 meter høje.  

Vil du være helt sikker på god dækning på årets Northside, kan du finde et godt tilbud på et abonnement hos 3 her

Northside afholdes 6. – 8. juni.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.