3 havnet i strid om moms for 418 mio kr.

3 havnet i strid om moms for 418 mio kr.

Kasper Skov Jensen 24. januar, 2018

Strid om moms koster dyrt i det samlede regnskab for fjerde kvartal af 2017 hos 3

Teleselskabet 3 fik 8.000 nye kunder i fjerde kvartal af 2017. Alligevel kommer selskabet ud af perioden med et underskud på 239 millioner kroner. Det skyldes især en regning fra Skat på betaling af moms, der kostede 3 418 millioner kroner, fremgår det af regnskabet som 3 har offentliggjort.

Teleselskabet er ikke enig i momsregningen fra Skat. Sagen skal nu behandles i Skatteankenævnet.

– Vi mener stadigvæk, at vi har en god sag og har derfor valgt at anke afgørelsen, siger Morten Christiansen, der er administrerende direktør hos 3, til Ritzau Finans.

Han ønsker ikke at konkretisere hvad uenigheden består i. Om højdepunkterne for 3 i regnskabsperioden siger han:

– Vi har fået nogle spændende og anderledes smartphones, der har været eksklusivt til 3, som danskerne ikke har set før, og så vi har nydt godt af vores nye butikskoncept og tilbehørsfokus. I fjerde kvartal ser vi også effekterne af, at vi har lanceret Thailand som nyt 3LikeHome-land, og står dermed endnu stærkere som det teleselskab, der gør udlandsmobiltelefoni simpelt og gennemskueligt for danskerne, fortæller direktøren i en pressemeddelelse.

3 og søsterselskabet Oister havde ved udgangen af fjerde kvartal 2017 sammenlagt 1.274.000 kunder.

Det vides endnu ikke hvornår sagen er færdigbehandlet i Skatteankenævnet.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.