13 Telenor-butikker lukker og medarbejdere fyres

Lise-lotte Jakobsen 12. oktober, 2017

Hos virksomheden Telenor sker der i disse dage nogle meget drastiske ændringer. De har nemlig valgt at lukke hele 13 forskellige butikker rundt om i landet ned, og der skal desuden også fyres 70 medarbejdere i denne forbindelse.

Organisationen har meddelt, at dette er sket, da man ønsker forenkle organisationen og gøre den væsentligt mere handlekraftig. En konsekvens heraf har altså været, at der på landsplan har været 13 butikker, der har været nødsaget til dreje nøglen om.

De 70 medarbejdere der bliver fyret hos Telenor dækker over 23 medarbejder i selve organisationen, 33 fuldtidsansatte og 13 ansatte på timelønsbasis i de 13 butikker.

En af grundene til at man har valgt at lukke butikkerne er, at der er visse af butikkerne, som ligger meget tæt op af hinanden, og det er økonomisk set et problem.

Selvom man hos Telenor har besluttet sig for at lukke og slukke for intet mindre end 13 butikker fordelt rundt i hele landet, så betyder dette dog langt fra, at Telenor ikke stadig er at finde ude i de fysiske butikker i landet. På trods af lukningerne vil virksomheden nemlig stadigvæk have 67 butikker, som fortsat skal sælge mobiltelefoner mm.