Er du i tvivl om hvilket mobilabonnement, der er det bedste for dig?

Med Mobiltesten vil du nemt, hurtigt og gratis kunne finde frem til det bedste mobilabonnement for dig.

Testen tager mellem 1-2 minutter og kræver blot, at du besvarer en række simple spørgsmål om dit mobilforbrug. Når du er nået igennem alle spørgsmålene, vil du blive præsentere med de udbydere, som vi vurderer, har de bedste abonnementer og tilbud til dit forbrug.

Det betyder, at i stedet for at springe rundt på de enkelte udbyderes sider for lære om deres enkelte styrker og svagheder, skal du kun tage stilling til en række simple spørgsmål.

Testen tager især udgangspunkt i besvarelser om forbrug af taletid, SMS, data og diverse ekstra ydelser, såsom rabat på streamingtjenester og underholdningspakker.

Alle de store mobilselskaber er inkluderet i testen. Hvis du hellere vil læse om dem enkeltvis, kan du gøre det her.

Taletid, fri data eller et mobilabonnement med underholdning?

Valgene er mange, når du skal finde det bedste mobilabonnement til dine behov. Det er årsagen til, at vi har lavet testen.

Hvis du i forvejen ved præcis, hvor dine behov ligger, kan du også danne dig et overblik over alle udbydernes aktuelle tilbud på mobilabonnementer i vores prissammenligner.

På Mobilabonnement.dk kan du desuden finde alle de aktuelle mobilabonnementer med fri data, underholdning eller Spotify. Det er nogle af de mest populære typer af abonnementer, vi ser på siden.

Sådan behandler Mobiltesten din data

Mobiltesten er lavet i Riddle og der er taget hensyn til at beskytte din data. Det betyder, at testen overholder persondataloven og de krav, der stilles i forhold til persondataforordningen (GDPR).

Testen i sig selv indhenter ingen personfølsom data, men de samlede anonymiserede besvarelser kan blive brugt til at forbedre og udbygge testen på et senere tidspunkt.