Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 Edge er en smuk mobiltelefon, og den første i verden til at tilbyde et dobbelt buede display til en smartphone. 
Det smukke design er helt klart noget, der tiltrækker folks øjne, men prisen er også derefter. Telefonen starter ved 5.499 ved en almindelig Samsung Galaxy S6, og 6.499 for en Samsung Galaxy S6 Edge.


Lysstærk skærm giver et smukt indtryk
Samsung har formået af genskabe den flotte dramatiske kontrast og levende farver, som er kendt fra deres Samsung TV-skærme, og ned på den nye Galaxy S6. Den flotte 5.1 tommer Quad HD Super AMOLED skærm tilpasser sig automatisk til det indhold der vises på skærmen. Telefonen har et slankt og sofistikeret design, der udstråler høj kvalitet.


Længere levetid
Med hjælp fra den yderst hurtige octa-core 64-bit processor, vil du opleve en en nærmet 100% gnidningsfri oplevelse, når du bruger telefonen til at spille store tunge spil, ser HD-film etc. Herudover vil du med “Ultra Power Saving Mode” kunne forlænge batterilevetiden med 24 timer på bare 10%.


Tager ultra-skarpe billeder
Samsung har virkelig forbedret billedeoplevelsen på den nye Samsung Galaxy S6. Dobbeltklik på “Hjem”-knappen, og du får adgang til et 16-megapixel kamera. Auto HDR indfanger klare skud i de fleste omgivelser, mens optisk billedestabilisering forhindrer uskarpe billeder og gyngende videoer. Fronten tilbyder et 5-megapixel kamera.


Hør forskellen med HD Voice
Oplev et mere naturligt opkald med HD-Voice. Det nye HD Voice betyder, at lyden går bedre igennem, og du vil føle, at personens stemme i den anden ende af røret bliver mere tydelig.