Apple lancerede i september 2015 sin hidtil største mobiltelefon, iPhone 6 Plus. Sammenliget med den mindre udgave, iPhone 6, der har en 4,7-tommer skærm, så har iPhone 6 Plus en 5,5-tomme stor høj opløselig retinaskærm. 
Ligesom iPhone 6 så fås den nye Plus-model i farverne guld, sølv og space grey, og i størrelserne 16, 64 og 128 GB. Priserne op iPhone 6 Plus starter ved 6.699 kr, og kommer uden abonnement.


IPhone 6 Plus har mange af de samme egenskaber som iPhone 6, bl.a. med den utrolige hurtige A8 chip, der sikrer, at mobiltelefonen kan klare de tungeste spil og applikationer. Apple’s iPhone 6 Plus kommer med optisk billedestabilisering, forbedret toner, bedre støjreduktion og den nye "Focus Pixel”-teknologi, der forbedrer mobiltelefonens evne til at vælge autofokuspunkter. 


På videodelen er der kommet en ny 240fps slowmotion, der giver dig mulighed for at optage de mest fantastiske film i slowmotion. Dette kommer sammen med 1080p ved 60fps. 


IPhone 6 og iPhone 6 Plus fås begge med indbygget NFC-funktionalitet, der bl.a. skal bruges til Apples nye betalingssystem, Apple Pay.
Apples iPhone 6 Plus har også tre store fordele ift. den mindre iPhone 6. Det er: optisk billedestabilisering til kameraet, længere batterilevetid og mulighed for at få langt mere indhold vist på skærmen, når man ligger den ned.