Mobilabonnement med Viaplay


Vil du have en god blanding af amerikanske serier, dansk underholdning og nye film? Så er Viaplay helt sikkert noget for dig. Du kan få Viaplay med i de mobilabonnementer, vi har samlet herover og på den måde spare 99 kroner i abonnement hver eneste måned.

Få Viaplay med

Mens en tjeneste som TV 2 Play fås i mange mobilabonnementer, er Viaplay ikke at finde i så mange abonnementer endnu. Viaplay er dog med i Telmore Play. Så hvis du vil have Viaplay med i dit mobilabonnement, skal du vælge Telmore Play.

En blandet landhandel

Viaplay er streamingtjenesternes svar på Hjallerup Marked: en blandet landhandel. På den gode måde. Her er noget til de fleste: amerikanske serier, dansk underholdning og et fornuftigt udvalg af nye film. Uden reklameafbrydelser.

Viaplay er ejet af Nordic Entertainment Group, som bl.a. også ejer TV3-kanalerne. Der er færre seere til de traditionelle tv-kanaler, så der bliver løbende postet flere ressourcer i Viaplay. I starten var det en lidt tynd omgang af dansk reality, men Viaplay har udviklet sig med sådan en fart, at tjenesten nu kan konkurrere med giganter som Netflix og HBO Nordic. Viaplay har lavet aftaler med en række af de største tv-netværk i USA om at streame deres serier, og de danske reality-serier har fået selskab af serier, der er produceret specielt til Viaplay.

Det skal nævnes, at de egenproducerede serier, ikke har fået en synderlig god modtagelse af anmelderne. Men der er mere eksklusivt indhold på vej til tjenesten – især hvad angår nordisk produceret drama. Her er Viaplay langt foran konkurrenterne.

Eksklusive serier

Udover nordiske dramaserier er der også amerikanske serier på Viaplay, som ikke kan ses på tv. Og takket være aftaler med tv-netværk som ABC og Fox, finder man fremragende serier som “Criminal Minds,” “Billions,” “Glee,” “Mad Men,” og “Law & Order” på Viaplay. Det er et imponerende udvalg, og nye afsnit kan ofte ses bare få dage efter den amerikanske tv-premiere.

Farvel til reklamerne

Som andre abonnementsbasserede streamingtjenester er Viaplay uden reklamer. Nogle af de serier, du kan se på tjenesten bliver også vist på TV3-kanalerne, men med jævnlige reklameafbrydelser af omkring fem minutters varighed. Det slipper du for med Viaplay.

Stream, køb eller lej nye film

Med Viaplay får du desuden adgang til en del nye film. En del af dem skal købes eller lejes særskilt, mens de lidt ældre er en del af streamingpakken. Det varierer hvor længe, der går får en film kan streames, men ofte er kan de streames betydeligt hurtigere på Viaplay end andre steder.

Kundeservice er klar

Hvis der opstår problemer, er Viaplays kundeservice klar til at hjælpe. Du kan enten sende en mail, ringe eller chatte – alle ugens dage.

Tre abonnementstyper

Den Viaplay-adgang der er med i mobilabonnementerne øverst omfatter film og serier, men ingen sport. Viaplay livestreamer fodbold fra bl.a. Superligaen, Premier League og Champions League, golf, Formel 1 og andre sportsbegivenheder, men det kræver et sportsabonnement til 289 kroner om måneden. Vil du også have filmene med er prisen 319 kroner om måneden for den fulde pakke.