Mobilabonnement med Spotify? Se dine muligheder og spar op til 50%
notification-icon

Mobilabonnement med Spotify

Du har valgt mobilabonnement med Spotify i din søgning. I øjeblikket er det kun Telia, der tilbyder denne mulighed.

Klik her for at se alle mobilabonnementer med musiktjenester.

Din søgning gav 0 Resultater
Mest populære
  • Mest populære
  • Billigste pris
  • Mest valgte

Henter priser...

Mobilabonnement med Spotify

Kan du godt lide at høre musik, så er et mobilabonnement med Spotify tilhørende muligvis den bedste løsning for dig. Spotify er en af de mest populære musiktjenester i verden, som har mange millioner betalende brugere hver måned. Det er nu muligt med flere mobilabonnementer at få Spotify med i købet, så du kan høre alt den musik, du har lyst til. Det gode her er, at du så kan spare din månedlige betaling, hvis du har en Spotify-konto i forvejen, og så kan du samle det inde under dit mobilabonnement. Spotify er bare en af mange underholdningstjenester, som du kan få med i abonnementerne.

Halv pris på Spotify

Spotify koster alene omkring 99 kr. om måneden, hvor du med et abonnement med f.eks. Telia kan gøre det til knap den halve pris. Her åbnes der op til et musikunivers med over 30 millioner sange, som alle står til fri brug – uden reklamer.

Alternativer til Spotify

Der er ikke mange mobilselskaber, der tilbyder Spotify som en del af abonnementet. Der kan derfor være penge at spare, hvis du vælger et mobilabonnement med en anden musiktjeneste.

Vælg et mobilabonnement med data

Spotify bruger data, så vælg derfor et abonnement, som har nok data med, så du kan høre lige så meget du vil af dine yndlingstoner. Det er dog også muligt med Premium-abonnement at downloade sine musiknumre ned på telefonen, så du stadig kan høre din musik, når din mobil er på offline, eller du er udlandet på ferie.

En sang bruger i gennemsnit 2-8 MB data, så man kan normalt forvente at kunne spille i omegnen af 10 timers musik pr. GB data.

Du kan se alle abonnementer med fri data her – eller gå ind på vores forside, vælge dit ønskede minimum for data og søge efter de mobilabonnementer, som passer dig bedst.

Liste over mobilabonnementer med musik

MobilselskabMusiktjenester som tilvalg
3 MobilSpotify, Deezer
YouSeeYouSee Musik
TelmoreTelmore Musik
TelenorTidal
TeliaSpotify
CBB MobilTidal