Mobilabonnement med Netflix


Netflix er verdens største streamingtjeneste, hvor du finder tusindvis af film og serier. Hvis du allerede har et Netflix-abonnement er der penge at spare ved at gøre det til en del af dit mobilabonnement. Er du én af de få danskere, der ikke har Netflix endnu kan du godt begynde at glæde dig. Øverst har vi samlet de mobilabonnementer, hvor du kan få Netflix med.

Total verdensdominans

Netflix har over 100 millioner betalende kunder fordelt over omkring 200 lande. Tjenesten startede i 1997 med at udleje DVD’er som blev sendt med posten, men satsede gradvist mere og mere på streaming. Det viste sig at være en yderst fornuftig strategi, fordi Netflix så potentialet i streaming længe før nogen andre, og derfor fik et forspring. I dag er der mange andre streamingtjenester, der alle har taget kampen op mod Netflix.

I et forsøg på at holde forspringet, investerer Netflix løbende en masse penge i serier og dokumentarudsendelser, som kun kan ses hos dem. Mest kendt er nok “House of Cards” med Kevin Spacey i rollen som den ubehageligt kolde og kyniske Francis Underwood, der vil styre USA og det intetanende amerikanske folk for enhver pris.

Alternativer til Netflix

I øjeblikket er der ingen mobilselskaber, der tilbyder Netflix som en del af abonnementet. Der er til gengæld et stort udvalg af abonnementer, hvor Netflix-konkurrenter som HBO Nordic, Viaplay og TV 2 Play indgår. Dem finder du her:

Glæde og bekymring i Danmark

Danskerne har i den grad taget Netflix til sig, og det har i årevis givet anledning til panderynker for de traditionelle tv-kanaler. Vi dropper i stigende grad at tænde for tv’et på bestemte tidspunkter. Til gengæld streamer vi mere og mere. Danske medier har skruet op for egne streamingtjenester siden Netflix’ indtog i landet. DR har DR Tv, TV 2 har TV 2 Play og TV3-kanalerne har Viaplay for bare at nævne nogle få.

Danske politikere forsøger jævnligt at presse Netflix til at investere mere af den stigende omsætning i danskproduceret indhold. Det er streamingiganten på nogle områder gået med til. Den første danske Netflix-produktion var serien “The Rain”.