Så meget data skal du bruge for at høre musik i bilen når FM-signalet bliver slukket

Kasper Skov Jensen 17. april, 2018

Din FM-radio i bilen bliver helt stille senest i 2021, hvis det står til regeringen. Se her hvor meget data du skal bruge i dit mobilabonnement for at streame radio og musik på din køretur

Total stilhed. Det kan være konsekvensen, når FM-signalet bliver slukket. Regeringen mener, det skal ske senest i 2021 og det kan blive dyrt for bilejerne. Bilisternes organisation, FDM, vurderer, at der i Danmark er omkring to millioner biler i Danmark med FM-radioer og at det vil koste omkring 5.000 kroner at skifte en FM-radio i bilen ud med en digital.

Læs også:Ekspert: Sådan vil dit databehov ændre sig

Heldigvis er der et oplagt og langt billigere alternativ, som danskerne alligevel har med på køreturen; nemlig deres smartphones.

Mobilabonnement.dk har lavet en beregner, der kan fortælle dig omtrent hvor meget data, du bruger på dine køreture, hvis du streamer radio eller musik hele vejen. På den måde kan du finde ud af, om du har data nok i dit nuværende mobilabonnement, eller skal skifte til et med mere data.

Selv hvis det kræver et nyt mobilabonnement, er det langt billigere at streame fra din mobil, end det er at udskifte bilens FM-radio til en digital en af slagsen.

Fra Mols til Skagen?Find mobilabonnementer med masser af data her.

 

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.