Pristjek: Spar hundredvis af kroner på mobilforsikringen

Pristjek: Spar hundredvis af kroner på mobilforsikringen

Kasper Skov Jensen 27. juli, 2018

Der kan være penge at spare ved at vælge den rigtige forsikring til mobilen.

Rigtig mange danskere vil have svært ved at klare hverdagen uden deres smartphone, så derfor giver det god mening at forsikre den. Men det er ikke ligemeget hvilken forsikring, man vælger. Mobilabonnement.dk, har lavet et pristjek af mobilforsikringer. Den viser, at der kan være næsten 1.000 kroner at spare om året.

Udgangspunktet for sammenligningen er, hvad det koster at forsikre en iPhone 7 til 6.000 kroner købt i december 2017. Pristjekket viser, at det ofte bedst kan betale sig at tegne en tillægsforsikring til sin eksisterende indboforsikring. Samme budskab kommer fra en forsikringsekspert.

Læs også:6 tips til at undgå en dyr mobilregning på sommerferien

– De fleste indboforsikringer kan omfatte elektronikdækning og derfor er de almindelige tillægsforsikringer, som kan købes oftest spild af penge. Gennem indboforsikringen er alle elektroniske genstande omfattet, og ikke kun det enkelte produkt, som f.eks. her en IPhone 7. Selvom en selvrisiko typisk er højere via en indboforsikring, kan det ikke betale sig at tegne en tillægsforsikring til det enkelte apparat, siger Søren Ahlgren Mortensen fra Dinforsikringsekspert.dk til Mobilabonnement.dk

I pristjekket er der 963 kroners forskel på den billigste og dyreste forsikring. Og måske behøver forsikringen slet ikke komme i spil, fortæller Søren Ahlgren Mortensen.

– Købeloven giver reklamationsret, som dækker fejl og mangler på produktet, der opstår i løbet af de første to år. Det betyder, at hvis der opstår fejl, som man ikke selv er skyld i, er man som regel dækket af reklamationsretten .

Pristjekket af mobilforsikringer foretaget af Mobilabonnement.dk

Selskab Selvrisiko Pris for et års dækning
If 1.000 kr. 336 kr.
Alka 1.000 kr. 420 kr.
Yndlings.dk 0 kr. 696 kr.
Kliksikker.dk 575 kr. 790 kr.
Next.dk 1.000 kr. 1.044 kr.
CallMe 300/600 kr. 1.068 kr.
Telenor 599 kr. 1.068 kr.
Telia 400 kr. 1.188 kr.
Mobilforsikring.dk: 399/699 kr. 1.299 kr.

 

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Mobilabonnement.dk til et rart sted at være.