Mobilabonnementer til under 100 kr

Mobilabonnementer til under 100 kr

Leder du efter et billigt mobilabonnement? I 2020 er der kommet højere og højere forventninger til, hvad du kan få for 100 kr., når du køber et mobilabonnement.

Thomas Rasmussen

Tre abonnementer til under 100 kr

Vi har derfor samlet en liste over de bedste mobilabonnementer, du kan finde på markedet – som stadig holder sig under 100 kr. om måneden. Det betyder, at du højst betaler 3,25 kr. om dagen for et godt abonnement uden frynser eller unødige tjenester.

Mobilabonnement.dk, kan du sammenligne mobilabonnementer mellem udbydere – og søge efter specifikke krav (taletid, data, dækning, tilkøbspakker m.m.), som du har til dit abonnement.

Her er vores tre anbefalinger

Pros:
Cons:
  • Mindre data end Oister tilbyder

DukaTALE – Fri tale/10 GB

 

Hvis du skal tale meget i telefon – eller foretrækker SMS’er og MMS’er over sociale medier, er DukaTALE med fri tale/10 GB din absolut bedste mulighed. De har gentagende gange vundet hæder for deres billige mobilabonnement fra blandt andet os og Forbrugerrådet TÆNK.

Det er, fordi deres abonnementer er billige og giver dig masser for pengene.

Deres mobilabonnement til 99 kr. giver dig fri tale, fri SMS/MMS og 10 GB data, som kan bruges overalt i EU. De benytter sig af Telias netværk, som dækker hele Danmark.

Med 10 GB data vil de flestes databehov også været dækket – så længe, at din mobil kører over WiFi, når du er hjemme eller på kontoret.

Pros:
  • Meget data for pengene
  • Kører på 3’s net
  • 7 GB data til brug i EU
Cons:
  • “Kun” 10 timers tale

Oister – 10 timer/40GB

 

Hvis taletid ikke er ligeså vigtigt for dig som data, vil Oister være bedst til dig.

For kun 99 kr. får du 10 timers taletid og hele 40GB data. Med 40 GB data vil du kunne streame Netflix i 1080p HD non-stop i mere end 24 timer – uden at løbe tør for data.

Vi fandt ingen abonnementer til under 100 kr., som havde fri data. Men hvis du bruger din mobil som WiFi-hotspot i hjemmet, fremfor at betale for bredbånd, bør du overveje deres abonnement på 149 kr. med fri data. Med fri data er der dog en øvre grænse på 1.000 GB, men det vil være de færreste, der støder på den grænse, medmindre man bruger sin mobil til at uploade og downloade fuldstændig gigantiske mængder data.

Pros:
  • Mulighed for at optjene ekstra tid og data
  • Mange forskellige abonnementer
Cons:
  • Ingen EU data inkluderet

OK Mobil – 10 timer/25GB

 

OK Mobil har også et godt alternativ til DukaTALEs og Oisters billige abonnementer.

Her får du 10 timers tale og hele 25 GB data for 99 kr. Abonnementet har dermed nok til at kunne klare de fleste mennesker behov.

Abonnementet fra OK Mobil kan derfor ses som en ”light-version” af Oister abonnementet, som har 15 GB data mere inkluderet i forhold til dette abonnement.

Det sted hvor dette abonnement ikke kan følge med konkurrenterne er i forhold til EU data. Abonnementet indeholder ikke noget EU data, hvilket betyder at det er meget målrettet mod personer, som ikke skal benytte deres telefon i udlandet. Hvis man dog vælge at ofre 20 kr mere, så kan du få et abonnement hos OK Mobil, som giver dig 15 timers tale, 45 GB data, hvoraf 8 GB data kan bruges i EU.

Pros:
  • God alternativ løsning til et familiemedlem
Cons:
  • Kræver et eksisterende 3 abonnement

Teleselskabet 3 tilbyder også et mobilabonnement med fri tale til 100 kr.

Der er dog en større caveat – I skal have et andet mobilabonnement fra 3 for at kunne få data.

Med Plus-abonnementet deles I om det dyrere abonnements data. Det er især hensigtsmæssigt, hvis I leder efter et billigt mobilabonnement til jeres barns første mobil – eller hvis I i forvejen er kunder hos 3 og ikke bruger særlig meget data til daglig.

Ingen mobilabonnementer på TDCs netværk

I skrivende stund er der ingen mobilabonnementer på TDCs netværk, som koster under 99 kr. – medmindre der er tale om et forbrugsafregnede mobilabonnement.

Det kan være af flere årsager. En af dem kan være, at det at leje sig ind på deres netværk er relativt dyrt, fordi TDC i mange år har fokuseret på at investere i den nyeste infrastruktur, såsom 5G-netværket.

Alternativer til mobilabonnementer med månedsbetaling

Taletidskort uden abonnement og minimumsforbrug?

Taletidskort til mobilen havde sin storhedstid i 90’erne og de tidlige 00’er. I dag er de enten svære at opstøve – eller også er de hamrende dyre.

Du vil i de fleste tilfælde kunne spare penge ved at holde dig til et normalt månedligt betalt abonnement – eller et forbrugsafregnet mobilabonnement.

 

Forbrugsafregnet mobilabonnement?

Forbrugsafregnede mobilabonnementer er en abonnementstype, hvor du kun betaler for den taletid og data, du bruger hver måned.

Du kan få forbrugsafregnede mobilabonnementer hos flere af de større teleselskaber. Det gælder blandt andet Oister Basic, Telmore Go og CBB Basis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.