Her er de 3 bedste mobilabonnementer til studerende

Bedste mobilabonnement til studerende [Anmeldelse 2021]

Vi har gransket samtlige mobilabonnementer fra de største teleselskab for at finde det bedste abonnement til studerende. Vi har udvalgt tre udbydere med hver sit bud på hvad, der er vigtigst, når man som studerende skal vælge et mobilabonnement. Alle abonnementerne koster mindre end 100 kr. og giver dig minimum 10 GB data. Hvis du gerne vil sammenligne disse tilbud med dit nuværende mobilabonnement, kan du gøre det lige her på Mobilabonnement.dk.

Mobilabonnement.dk

Se abonnementerne her

Pros:
 • SU-venlig pris
 • Masser af data
 • Stor besparelse på Tidal
Cons:
 • Ikke meget roaming data
 • Tilbyder ikke Spotify

CBB Mobil har nogle af Danmarks billigste mobilabonnementer. De er derfor også et oplagt valg, når man som studerende er på jagt efter et billigt abonnement.

Deres mest SU-venlige abonnement er CBB Mobil 30 timers tale / 30 GB data til 99 kr./md.

Med dette abonnement får du rigeligt med data, uanset om du streamer film eller musik i toget på vej til dit studiested, slår ting op fra dit pensum til undervisningen eller bare skal finde den hurtigste rute til den nærmeste studieplads.

Hvis du lytter meget til musik, når du læser – eller hvis det er dig, der altid står for musikken til festen – kan du overveje at opgradere til deres abonnement med fri tale / 50 GB og Tidal Premium. Det koster kun 159 kr./md. 

Et normalt abonnement på Tidal Premium koster ellers 100 kr./md. Det betyder, at hvis du i forvejen har Tidal, vil du kunne få fri tale og 50 GB for kun 59 kr. oveni dit almindelige musikabonnement.

Pros:
 • Lav pris
 • Masser af data
 • Medlemskab af Oister+-rabatklub
Cons:
 • Ikke meget taletid
 • Ingen rabat på underholdningstjenester

Oister er et andet af de store lavpris teleselskaber i Danmark. De tilbyder mobilabonnementer uden så mange dikkedarer eller ekstra ydelser.

Oisters bedste abonnement til studerende er deres 3 timers tale tid / 30 GB for 89 kr./md.

De er dermed også det billigste tilbud på listen.

I kraft af mængden af data og den billige pris, egner abonnementet sig godt til den gennemsnitlige studerende.

Abonnementets sande styrke ligger dog i, at du får hele 6 GB, som du kan bruge i resten af EU. Det betyder, at hvis du er rejselysten, eller måske planlægger et udvekslingsophold ved en anden uddannelsesinstitution i Europa, vil du kunne beholde dit abonnement, uden at skulle købe nyt, når du engang forlader landet.

Det er dog vigtigt, at du læser reglerne for EU-roaming nøje, når du skal på udveksling. Hvis dit ophold varer i mere end fire måneder, har Oister ret til opkræve EU-takst for den efterfølgende periode.

Pros:
 • Fri tale
 • Bedste mobilabonnement ifølge Forbrugerrådet TÆNK
 • Tilbud frem til d. 31. juni
Cons:
 • Ikke meget data
 • Ingen underholdningstjenester

Er du flyttet langt væk hjemmefra for at studere?

I så fald er dukaTALE med fri tale/10 GB (99 kr./md.) muligvis det bedste mobilabonnement til dig.

Med dukaTALE kan du tale fuldstændig frit med dine forældre, familie og venner, uanset hvor langt væk (inden for Danmarks grænser) du studerer. Det er i høj grad relevant for studerende, der måske er flyttet væk fra deres gamle vennekreds og forældre.

dukaTALE har derudover gentagne gange blevet kåret til det bedste mobilabonnement ifølge os og Forbrugerrådet TÆNK.

Hvis du køber et abonnement inden sommerferie, får du desuden abonnementet til kun 79 kr./md. frem til d. 31. juni.

Sådan fandt vi frem til det bedste mobilabonnement for studerende

Vi har vurderet de overstående mobilabonnementer ud fra tre kriterier:

 1. Pris
 2. Data
 3. Rabat på andre relevante ydelser

SU-venlig pris

Studerende svømmer ikke ligefrem i penge. 

Og efter huslejen og madbudgettet er dækket, er der næppe meget tilbage af SU’en, SU-lånet eller lønnen fra dit studiejob. 

Det absolut vigtigste ved et mobilabonnement til studerende er derfor, at prisen er lav og SU-venlig. Vi har derfor fravalgt alle de mobilabonnementer til over 100 kr. om måneden – medmindre de tilbyder en omfattende besparelse på en anden tjeneste, du som studerende benytter dig af.

Masser af data

Studerende har i de fleste tilfælde et noget større dataforbrug end resten af befolkningen.

Man er ofte mere på farten, i skriftlig kontakt med sine studiekammerater og skal i højere grad bruge internettet både for sjov og til ens studie.

Derudover bruger yngre mennesker, som studerende har tendens til at være, i højere grad sin mobil til at være på nettet frem for til at lave telefonopkald. Data er derfor blevet prioriteret over taletid.

Rabbat og besparelser på diverse tjenester

Det sidste kriterier vi brugte til at finde det bedste mobilabonnement til studerende er, hvorvidt abonnementet tilbyder en billigere pris eller besparelse på en tjeneste, som er populær blandt unge.

Få mobilabonnementer tilbyder rabat på ydelser, der er livsnødvendige for studerende. 

Men selvom de ikke er essentielle, betyder det ikke, at de ikke er til at finde på stort set alle studerendes telefoner. Det gælder blandt andet sociale medier, musiktjenester og streaming af film og TV-serier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.